Почетна / Вести Македонија / Трибина за измените на Законот за регистрацијата и легализација на тракторите

Трибина за измените на Законот за регистрацијата и легализација на тракторите

Во рамки на саемската манифестација „Агрофуд“, федерацијата на фармери денеска организира трибина на тема „Измените на Законот за регистрацијата и легализација на тракторите“.

Законските измени ќе ги презентира раководителот на Секторот за внатрешен пазар во Министерството за економија Нериман Џеладини, државниот секретар на Министерството за економија Анче Трифун и заменик претседателот на Федерацијата, Мемет Синани.

 

Check Also

Qélianet започнува да работи во Македонија

Интегрален текст од тим информатичари од Охрид. Известувањето Ви го пренесуваме во целост. Почитувани, Ви …