Почетна / Вести Македонија / Советот за земјоделство и рурален развој ќе одржи состанок

Советот за земјоделство и рурален развој ќе одржи состанок

Советот за земјоделство и рурален развој денеска ќе заседава во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Со Советот, на кој ќе се презентира предлог текстот на Стратегијата за подобрување и следење на квалитетот на млекото 2013-2020, ќе претседава ресорниот министер Љупчо Димовски.

Check Also

Qélianet започнува да работи во Македонија

Интегрален текст од тим информатичари од Охрид. Известувањето Ви го пренесуваме во целост. Почитувани, Ви …