Почетна / Tag Archives: prihrana

Tag Archives: prihrana

Сардела- Pelargonium sp.

Сарделата потекнува од Јужна Африка, а е исклучително популарно растение кое цвета и одлично вирее во краевите со континентална клима.

Прочитај повеќе

Одгледување на рози во саксии

Розата е кралско растение и како такво најдобро е  да се одгледува на место каде што може да се шири во висина, ширина и длабочина. И воопшто – таа сака простор, во некои случаи – особено многу простор.

Прочитај повеќе