Почетна / Tag Archives: сковин

Tag Archives: сковин

Сковин ги исплати обврските кон лозарите пред истекот на законскиот рок

Во нашата редакција пристигна допис од една од најголемите винарски визби во Македонија – Сковин, која што е една од ретките во Македонија кои ги исплатија во целост обврските кон лозарите за бербата во 2012. Ви го прикажуваме дописот во целост.

Прочитај повеќе