Почетна / Занимливости / Назад на почетокот (видео)

Назад на почетокот (видео)

Ова кратко видео прикажува како една семејна фарма се претвора во голема фабрика за производство, но самиот фармер не е задоволен од тоа што се прави со природата и воопшто со светот, и решава да се врати кон почетната фаза, односно

екстензивно земјоделство, а во денешно време т.н. органско производство. Уживајте и споделете..

Check Also

Задолжително купете една од овие билки за свеж воздух во домот

Колку и да се грижиме за хигиената во нашиот дом, во него сепак постојат отрови …