Почетна / Tag Archives: zakup.земјоделско

Tag Archives: zakup.земјоделско

Ќе се даваат под закуп 627 хектари државно земјиште

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска објави јавен повик за давање под закуп на државно земјоделско земјиште во регионите Гевгелија, Неготино, Делчево, Ресен, Битола, Валандово, Берово и Свети Николе, за вкупна површина од над 627хектари.

Прочитај повеќе