Почетна / Tag Archives: Хрватска прв пат по долго време нема да има доволно пченица за свои потреби

Tag Archives: Хрватска прв пат по долго време нема да има доволно пченица за свои потреби

Хрватска нема да има доволно пченица за сопствени потреби

Хрватска прв пат по долго време нема да има доволно пченица за свои потреби, поради неповолните временски услови и појава на болест, изјави Антун Ласло, претседател на Здружението на семејни земјоделски стопанства „Живот“. 

Прочитај повеќе