Почетна / Tag Archives: флорибунди

Tag Archives: флорибунди

Одгледување на рози во саксии

Розата е кралско растение и како такво најдобро е  да се одгледува на место каде што може да се шири во висина, ширина и длабочина. И воопшто – таа сака простор, во некои случаи – особено многу простор.

Прочитај повеќе