Почетна / Tag Archives: Федерација на фармери на Македонија

Tag Archives: Федерација на фармери на Македонија

Конференцијата за предизвиците на жената претприемач во руралната средина

Во Кочани денеска ќе се одржи конференција на тема „Предизвиците на жената-претприемач во руралната средина“, во  организација на Федерацијата на фармери на Македонија и Мрежата за рурален развој на Македонија.

Прочитај повеќе