Почетна / Tag Archives: сирење

Tag Archives: сирење

Најскапото сирење во светот се произведува во Србија и чини 1300 евра

Специјалниот природен резерват Zasavici во близина на Белград успеа да влезе во ексклузивната гастрономска карта на светот, а притоа и добро да заработи. Тука се произведува најскапото сирење во светот кое чини околу 1273 евра евра по килограм.

Прочитај повеќе