Почетна / Tag Archives: Институт за јавно здравје

Tag Archives: Институт за јавно здравје

Во ниту еден примерок од ,,Екстра Меин” не е најдена листерија

Сите мостри земени од инспекторите од страна на Агенцијата за храна од фабриката за сувомесни производи се негативни. Тука се и мострите од спорните лотови и никаде нема утврдено присуство на листерија – соопшти Агенцијата за храна.

Прочитај повеќе