Почетна / Tag Archives: изјави Антун Ласло

Tag Archives: изјави Антун Ласло

Хрватска нема да има доволно пченица за сопствени потреби

Хрватска прв пат по долго време нема да има доволно пченица за свои потреби, поради неповолните временски услови и појава на болест, изјави Антун Ласло, претседател на Здружението на семејни земјоделски стопанства „Живот“. 

Прочитај повеќе