Почетна / Tag Archives: за

Tag Archives: за

Агри.мк учествуваше на тренинг центар за обука на теми од областа на обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во ЦеПроСАРД

Агри.мк учествуваше на семинарот на тема: „Системско управување со енергија: Меѓународни добри пракси и стандарди„ и воведување на основните елементи на стандардот ISO 50001 – систем за управување со енергија

Прочитај повеќе