Почетна / Tag Archives: Закон за продажба на државно земјоделско земјиште

Tag Archives: Закон за продажба на државно земјоделско земјиште

Државно земјоделско земјиште и над 10 хектари ќе се продава електронски

Министерството за земјоделство достави предлог за измени на Законот за продажба на државно земјоделско земјиште според кои државните парцели над 10 хектари ќе се продаваат по пат на електронско јавно наддавање, но истовремено учесниците на јавен оглас да имаат заинтересирани правни и физички лица кои ги имаат подмирено сите давачки …

Прочитај повеќе