Почетна / Вести Македонија / Расправа за предлог листата за минимални услови за добра земјоделска пракса

Расправа за предлог листата за минимални услови за добра земјоделска пракса

Во Министерството за животна средина и просторно планирање денеска ќе се одржи јавна расправа за предлог листата за минимални услови за добра земјоделска пракса и животната средина.На јавната расправа ќе се обрати министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски.

Check Also

Qélianet започнува да работи во Македонија

Интегрален текст од тим информатичари од Охрид. Известувањето Ви го пренесуваме во целост. Почитувани, Ви …