Почетна / Занимливости / Јаболко со сонцето од Кутлеш се појави во Демир Капија

Јаболко со сонцето од Кутлеш се појави во Демир Капија

Јаболко со сонцето од Кутлеш се појави во Демир Капија.

Семејството Тегови од Демир Капија имаат јаболко на кое јасно се гледа сонцето од Кутлеш.Жителите на Демир Капија вклучувајќи ги и Тегови, се изненадени од оваа појава, а на неа гледаат како божјо чудо.

Check Also

Задолжително купете една од овие билки за свеж воздух во домот

Колку и да се грижиме за хигиената во нашиот дом, во него сепак постојат отрови …