Почетна / Tag Archives: ZAEM

Tag Archives: ZAEM

Агри.мк на 132-от семинар на ЕААЕ и Здружението на агроекономисти на Македонија

Македонија ќе црпи европски искуства за подобрување на конкурентноста на земјоделско-прехранбениот сектор преку 132-от Семинар на Европската асоцијација на агроекономисти што во наредните три дена се одржува во Скопје.

Прочитај повеќе