Почетна / Tag Archives: Александар Дерменџиев

Tag Archives: Александар Дерменџиев

Тутунски комбинат Прилеп очекува двојно зголемување на продажбата на цигари

Финансиско стабилизирање, вложување во фабриката и двојно поголема продажба на цигари најавува новото раководство на Тунтускиот комбинат Прилеп по потпишувањето на договорот со „Филип Морис“.

Прочитај повеќе