Почетна / Tag Archives: агро бизнис

Tag Archives: агро бизнис

Како да добиете 10 илјади евра и да станете млад земјоделец?

tractor

Поттикнување на агро бизнисот е една од основните цели на мерката со која младите земјоделци од програмата за рурален развој се поддржуваат со 10 илади евра за отпочнување бизнис во земјоделскиот сектор. Од година во година интересот за оваа мерка се зголемува,покажуваат податоците на Платежната агенција, пишува Лидер.

Прочитај повеќе