Почетна / Tag Archives: Агенција за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој

Tag Archives: Агенција за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој

Како да добиете 10 илјади евра и да станете млад земјоделец?

tractor

Поттикнување на агро бизнисот е една од основните цели на мерката со која младите земјоделци од програмата за рурален развој се поддржуваат со 10 илади евра за отпочнување бизнис во земјоделскиот сектор. Од година во година интересот за оваа мерка се зголемува,покажуваат податоците на Платежната агенција, пишува Лидер.

Прочитај повеќе