Почетна / Tag Archives: претседател на Здружението на семејни земјоделски стопанства „Живот“.

Tag Archives: претседател на Здружението на семејни земјоделски стопанства „Живот“.

Хрватска нема да има доволно пченица за сопствени потреби

Хрватска прв пат по долго време нема да има доволно пченица за свои потреби, поради неповолните временски услови и појава на болест, изјави Антун Ласло, претседател на Здружението на семејни земјоделски стопанства „Живот“. 

Прочитај повеќе