Почетна / Tag Archives: пиперка

Tag Archives: пиперка

ФФРМ ќе претстави веб-платформа за овошје и зеленчук во Велес

Федерацијата на фармери на Република Македонија (ФФРМ) денеска во Велес ќе одржи заедничка средба на фокус групите за овошје и зеленчук во рамки на проектот „Б2Б Форум – Работиме заедно за подобрување на синџирот за вредности за овошје и зеленчук“.

Прочитај повеќе