Почетна / Tag Archives: мед

Tag Archives: мед

Саем на медот во Прилеп

Во центарот на Прилеп, на плоштадот „Методија Андонов Ченто“ се одржува третиот по ред Саем на медот, на кој учествуваат 30-ина излагачи од Прилеп, Битола, Берово, Гостивар, Демир Хисар, кои го претставуваат медот и повеќе пчелини производи.

Прочитај повеќе

Македонскиот мед е најквалитетен во Европа

        Заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски денеска во Битола свечено ја отвори традиционалната манифестација „Денови на македонското пчеларство“

Прочитај повеќе