Почетна / Вести Македонија / Презентација на проектот AGRO STAR

Презентација на проектот AGRO STAR

Презентација на проектот „Транснационална мрежа за поддршка на мали и средни претпријатија од областа на сточарството и растително производство – AGRO STAR” денеска организира Федерација на фармерите на Република Македонија (ФФРМ).

Проектот е финансиран од Европската унија, од под програмата  Транснационална соработка во Југоисточна Европа.

Целта на проектот, што ќе трае две години, е да се зголеми конкурентноста на малите и средни претпријатија и да се промовира и имплементира иновативно претприемништво преку одговарање на потребите за специфична поддршка на претпријатијата  од областа на растителното производство и одгледување на животни со транснационален пристап.

Извор: kurir.mk

Check Also

„Денови на македонскиот мед 2015“

На улицата „Македонија“ во Скопје денеска ќе биде отворен фестивалот „Денови на македонскиот мед 2015“ …

5 comments

  1. 99301 728958You produced some decent points there. I looked on-line to the concern and discovered most individuals will go along with along with your internet website. 117781

  2. 535953 483324Id ought to verify with you here. Which isnt something I often do! I take pleasure in reading a post that may possibly make folks believe. In addition, thanks for permitting me to comment! 509609

  3. 711348 753417I like this web site so significantly, bookmarked . 58104

  4. 819425 353640Excellent write-up. I appreciate your attention to this topic and I learned a great deal 546547

  5. 519830 450465This can indicate that a watch has spent some or all of its life within the tropics and was not serviced as regularly as it really should have been. 275268

Leave a Reply

Your email address will not be published.